«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ...(ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΕΙΡΙΟΥ ΔΙΗΝΕΚΗ)



    ¨…Γς πας εμι κα Ορανο στερόεντος, ατρ μο γένος οράνιον· τόδε δστε κα ατοί· δίψηι δ εμ αη κα πόλλυμαι· λλ δότ αψα ψυχρν δωρ προρέον τς Μνημοσύνης π λίμνη.¨

              ¨…Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως  ουράνιο. Αυτό το γνωρίζετε και σεις οι ίδιοι. Φλέγομαι από την δίψα μου και χάνομαι δώστε μου γρήγορα κρύο νερό που αναβρύζει από της Μνημοσύνης την λίμνη.¨ 


              Αδέλφια μου συν-έλληνες … το ανθρώπινο είδος είναι σπέρμα ουράνιο και το μοναδικό προοριζόμενο για τούτη την γαλανή σφαίρα ( Γαία). Το αχανές σύμπαν σφύζει από ζωή και είναι γεμάτο από υπερ-πολιτισμούς ασύγκριτου κάλλους και ¨ομορφιάς¨.
Είναι ¨αφελές¨  σήμερα να υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στην μοναδικότητα της ανθρώπινης εξέλιξης ...όσο ¨αφελές¨ είναι να πιστεύει ένα μυρμήγκι ότι είναι ο μοναδικός κάτοικος επάνω στην Γαία. Σε τούτη την σφαίρα έχουν γίνει πολλάκις επεμβάσεις ώσπου να καταλήξει στην σημερινή της κατάσταση για να μπορέσει να υποδεχθεί την παρούσα μορφή ζωής.
           Η ελληνική φυλή είναι αυτόχθων και γηγενής όχι μόνο στον ελλαδικό χώρο αλλά και σεόλο τον πλανήτη. Η δική μας φυλή ¨κατήλθε¨ για να γίνει ¨βοηθός¨ του ¨Συμπαντικού Σχεδίου¨ ώστε να φυλάξει τα δικαία, να διδάξει ήθος, πολιτισμό, γνώση,  μυστήρια, γεωργία, αστρονομία, ιατρική, μουσική, μαθηματικά, φιλοσοφία και να Δια-τηρήσει τις ουράνιες εντολές: ΤΑ ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.
  

                            

          Ο Ελληνικός πολιτισμός χρονολογείται πολύ πίσω από τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνος( 10.000 π.χ.), αλλά έχει ¨συμπιεστεί¨ χρονικά (σκόπιμος) στα τελευταία 5.000 έτη από τα Εβραιο-κρατούμενα ιερατεία και τις Σιωνιστικές κυβερνήσεις για να μην είναι προγενέστερος του Εβραϊκού, διότι συμφώνα με τους Εβραίους η γέννηση του Αδάμ έγινε το έτος 3.760 π.χ. άρα δεν δύναται να υπάρξει προ-γενέστερος πολιτισμός.
        Ασφαλώς και αυτές οι (Εβραϊκές) θεωρίες στερούνται σοβαρότητος διότι αν είχαν λάβει υπόψη τους έστω και στο ελάχιστο τα ευρήματα του κ. Πουλιανού στα Πετράλωνα(αρχάνθρωπος), τον Ορφέα, τον Όμηρο και άλλους αρχαίους Έλληνες συγγράφεις ( προ του 3.760 π.χ) θα αντιλαμβανόντουσαν ότι όταν εμείς είχαμε γραφή και πολιτισμό ( γραφή Σουμέριων, φοινικική γραφή, γραμμική Α & Β, είναι μετέπειτα της ελληνικής και κατασκευασμένες από την ελληνική διαλεκτό) η Εβραϊκή φυλή περιπλανιόταν στην έρημο σε νομάδες λεηλατώντας αλλά καραβάνια για επιζήσει, χωρίς να έχουν την στοιχειώδη γνώση αστρονομίας και προσανατολισμού, με αποτέλεσμα να κάνουν κύκλους στην έρημο!!! Αυτό ασφαλώς δεν τους τιμά σαν τον περιούσιο λαό.     


            Όταν ο πλανήτης μας στο απώτατο παρελθόν δέχτηκε επισκέψεις από τις ¨αποστατικές δυνάμεις¨ αυτές ¨εισχώρησαν¨  σε πολλές ¨φυλές¨ τάζοντας τους μυστικές δυνάμεις, τεχνογνωσία και κυριαρχία έναντι των άλλων λαών, με αντάλλαγμα να γίνουν πειθήνια όργανα των σκοτεινών δυνάμεων τους και να τους υπηρετούν δια πάντως ακόμη και οι επόμενες γενιές. Καμία φυλή  δεν τα κατάφερε τόσο καλά στην προδοσία όσο η Εβραϊκή και συγκεκριμένα η φυλή ¨ΔΑΝ¨ (η φυλή Δαν πήρε το όνομα του γενάρχη τους Δαν. Κριτές 18:29).
          Η φυλή Δαν είναι μια από τις φυλές του Ισραήλ η όποια ήταν η χειρότερη και ποιο αιμοβόρα. Μάλιστα ήταν τόσο αιμοσταγής που ακόμη και άλλες φυλές των Εβραίων την ¨απέβαλαν¨ από τον ¨φυλετικό τους κύκλο¨ ως ανεπιθύμητη!(Ο Ιακώβ όταν είχε καλέσει τα παιδιά του για να τους αναγγείλει τι θα συνέβαινε στο μέλλον, χαρακτήρισε το Δαν σαν "φίδι" και "έχιδνα" Γένεση 49:17, ενώ ο Μωυσής χαρακτήρισε τη φυλή Δαν "λιονταράκι" Δευτερονόμιο 33:22. Για το λόγο αυτό η φυλή Δαν δεν αναφέρεται μεταξύ των φυλών του Ισραήλ). Η πρώτη επίσημη επίθεση του εβραϊκού ιερατείου έναντι του ελληνικού πνεύματος είναι καταγεγραμμένη το 486 π.χ. όταν ο πέρσης βασιλιάςΞέρξης Ά διαδέχεται τον πατερά του (Δαρείο) στον θρόνο  και υποκινείται από την Εβραϊκής καταγωγής σύζυγο του ¨Αισθήρ¨  και τον επίσης εβραίο πρωθυπουργό του ¨Μαρδοχαίο¨ οπού κατασφάζουν όλους τους έλληνες της περσικής αυτοκρατορίας και ξεκινούν επιθέσεις εναντίων της Ελλάδος.


                               

          Η ¨άνομη¨ αυτή φυλή μυήθηκε σε σκοτεινά μυστήρια (σολομωνική, μαύρη μαγεία, κτλ) με σκοπό να πολεμήσει το ελληνικό πνεύμα και να το διαφθείρει. Δέχτηκε ακόμη και γενετικές επεμβάσεις από ¨σαυροειδείς φυλές¨ γιαυτό ακόμη και σήμερα τα παιδιά τους γεννιούνται με¨ουρά¨ η όποια αφαιρείται κατόπιν εγχείρησης! Όλα τα μέλη που απαρτίζουν τα συμβούλια τουΚ.Ι.Σ. (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο), καθώς και το Ανώτατο Σιωνιστικό Συμβούλιο και την επιτροπή των Ιλλουμινάτι, είναι άτομα της φυλής Δαν. Απαγορεύεται η συμμέτοχη ανθρώπων από άλλες φυλές στα ανωτέρα συμβούλια – επιτροπές. Οι οικογένειες Ροκφέλερ, Ρότσθιλ, Μπούς και Βασιλικού Οίκου Αγγλίας ανήκουν στην φυλή Δαν και είναι οι μεγαλύτεροι προωθητές του σκοτεινού σχεδίου έναντι της ανθρωπότητας. Εκτός από την παραπάνω οικογένειες υπάρχουν και μεμονωμένοι ερπετόμορφοι άνθρωποι ( της φυλής Δαν) που έδρασαν και δρουν σε βάρος της ανθρωπότητας όπως: Κλίντον, Μπερλουσκόνι, Χίλαρι Κλίντον, Παπανδρέου, Στρος Σκαν, Κίσινγκερ, Μέρκελ, Σαρκοζι.  
  

                        
       Το σύστημα αδέλφια… είναι σκληρό, τόσο σκληρό που δεν διστάζει να ¨θυσιάσει¨ ακόμη και τα πιο γερά του πιόνια ( βλέπε Στρος Καν) για να πετύχει τον σκοπό του. Μη περιμένετε καμιά σωτηρίααπό κανέναν κυβερνήτη τούτης της ιστορικής χώρας. Είναι άτομα απόλυτος ελεγχόμενα και υποκινούμενα με σκοπό την εξαθλίωση μας. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ πρέπει να ξανά-σηκωθεί και να ξανά-δείξει τον δρόμο στην ανθρωπότητα. είναι το πεπρωμένο μας αδέλφια να συνεχίζουμε να μεταλαμπαδεύουμε την γνώση και το φως όταν την ιδία στιγμή κάποιες άλλες φυλές προσπαθούν να μας ¨σβήσουν την δάδα¨.

       Η αναζήτηση της αληθείας συν-έλληνες πρέπει να συνεχιστεί ¨εντός¨ μας.
Ήρθε καιρός πλέον που θα πρέπει να μελετάμε, να αμφισβητούμε, να αφουγκραζόμαστε και να συμπαραστεκόμαστε ένας τον άλλον.
Ήρθε καιρός που το Ελλάνιο πνεύμα πρέπει να αποκτήσει ξανά… ¨κατόχους¨ και ¨μύστες¨.  
Ήρθε καιρός να πιστέψουμε ότι δεν είμαστε μονοί μας, πάντα είχαμε επίβλεψη και ουρανιά φροντίδα.
Ήρθε καιρός να σκεφτούμε ¨Οικουμενικά –Συμπαντικά ¨  και να μας απασχολήσει περισσότερο η διάσωση της Γαίας και του ανθρωπινού είδους.
 Η ουράνια αστρική κοινωνία σκέφτεται ¨Οικουμενικά –Συμπαντικά ¨  γιαυτό άλλωστε βρίσκεται και σε αυτή την μικρή γωνιά του σύμπαντος και ετοιμάζεται να κατέλθει ¨μαζικά¨. Η ΕΛΕΥΣΗαδέλφια θα γίνει διότι είναι νομοτέλεια. Ήδη βρίσκονται παντού γύρω μας σε ανωτέρα κραδασμική συχνότητα μη αντιληπτή από τους υλικούς οφθαλμούς.

                                 
        Αν αποκτήσουμε  ¨Οικουμενική – Συμπαντική ¨ σκέψη αδέλφια …θα διαπιστώσουμε πως εκκρεμούν ¨δυο ελεύσεις¨ ... η μια είναι αυτή που περιμένει η Ανθρωπότητα… δηλαδή την¨ΚΑΘΟΔΟ¨ της ¨Ουράνιας Αστρικής Κοινωνίας¨, και η άλλη είναι αυτή που περιμένει η¨Ουράνια Αστρική Κοινωνία ¨… δηλαδή την  ¨ΑΝΟΔΟ¨  της ανθρωπότητας στην 5Η Διάσταση.  Συνεπώς αδέλφια μου όλοι πρέπει να κάνουμε το βήμα μας και εμείς σαν άνθρωποι αλλά και οιουράνιοι υποστηρικτές μας.

<<Η λύση βρίσκεται κάπου στην μέση… απλώστε το χέρι σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε βοήθεια>>.  

…¨Θάρσει λέγων τ' αληθές. Ου σφαλλείς ποτέ¨.
¨Λέγε την αλήθεια με θάρρος. Δεν πρόκειται να πέσης ποτέ έξω - δεν πρόκειται να χάσης ποτέ - εξ αυτού¨.
ΣΟΦΟΚΛΗΣ
  

                                         
ΣΕΙΡΙΟΣ ΔΙΗΝΕΚΗΣ
 Σείριος Άλφα Κυνός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου