«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ VRILL ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΟΝΗ – ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ Νο 2 . (ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ)

Η Δύναμη Vrill ή Vrill Ενέργεια λέγεται ότι προέρχεται από τον Μαύρο Ήλιο, που είναι μια μεγάλη μπάλα "Prima Materia", η οποία υπάρχει στο κέντρο της γης, δίνοντας φως στο Vril-ya. Η δύναμη αυτή ήταν γνωστή στους αρχαίους με πολλά ονόματα, όπως Τσι, Ojas, Vril, Αστρικό Φως και Οργόνη. Σε μια συζήτηση με έναν τέκτονα 28ου βαθμού της Σκωτίας που ονομάζεται Ιππότης του Ήλιου ή Πρίγκιπας Μύστης-Albert Pike είπε: «Δεν υπάρχει στη φύση πιο ισχυρή δύναμη, οποίος θα ήξερε να την κατευθύνει, θα μπορούσε να φέρει επανάσταση και να αλλάξει το πρόσωπο του κόσμου. Η δύναμη αυτή πρέπει να παραμείνει κρυφή μπρος στα μάτια του ανθρώπου έως ότου φτάσουμε στο σημείο να τον υποτάξουμε ολοκληρωτικά. Μόλις υποταχθεί τότε οι κάτω άρχοντες με την δύναμη vrill θα είναι σε θέση να εξουσιάσουν και τον ¨επάνω κόσμο».

(Σημ: Εδώ μας μιλά καθαρά για την κοίλη Γη, για τις υποχθόνιες οντότητες που κατοικούν εκεί και για την επιθυμία τους να ανέβουν στην επιφάνια του πλανήτη καταδυναστεύοντας το ανθρώπινο είδος με ανώτερη τεχνολογία. Δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο καιρό η προπαγάνδα τους μέσα από ενδιάμεσους, αναφέρεται σε δήθεν φιλικές οντότητες που κατοικούν στην ¨Μέση Γη¨, έχοντας πρόθεση να ανέβουν στην επιφάνεια ώστε δώσουν φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία, βοηθώντας το ανθρώπινο είδος!).

                                         
   
Ο Νικολά Τέσλα εντόπισε το πλέγμα μιας αόρατης ενέργειας που αγκαλιάζει τον πλανήτη μας και ταξιδεύει μέσα στην ατμόσφαιρα, τότε συνειδητοποίησε ότι αυτή η ενεργεία συνδέεται με το ανθρώπινο βιομαγνητικό πεδίο και ζήτησε από τους συνεργάτες του να βρουν όλες τις μυθολογικές και μυστικιστικές αναφορές που είχαν γίνει επάνω σε αυτή την ενεργεία. Η εν λόγω ενεργεία (δύναμη Βριλ ή οργόνη) μπορεί να επηρεάσει την θερμοκρασία του περιβάλλοντος,τις καιρικές συνθήκες, τα θαλάσσια ρεύματα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάνεις. Οι χείριστες της δύναμης της οργόνης μπορούν να ασκήσουν επιρροή πάνω στο ανθρώπινο μυαλό, στον ανθρώπινο ψυχισμό, στα ζωικά και φυτικά σώματα, καθώς και στην ιδία την μοριακή μορφή της ύλης.

(Σημ: Οι κάτοχοι των οργονιτών έχουν ασθενέστερο βιο-ενεργειακό πεδίο και είναι πιο ευάλωτοι σε ασθένειες και ψυχολογικές μεταπτώσεις. Οι κατασκευαστές τους ισχυρίζονται σκόπιμα το αντίθετο διότι είναι μέρος της προπαγάνδας τους για να εξαπλώσουν το δίκτυο της ενέργειας Vrill μέσα από σκευάσματα οργονιτών. Όσοι φοράτε οργονίτες κάντε ένα πείραμα, βγάλτε τους για μερικές ήμερες – τουλάχιστον τρεις – και ξανά φορέστε τους. Αν έχουν δίκιο οι κατασκευαστές τους, τότε  θα πρέπει όταν τον φορέσετε μέσα στις επόμενες ώρες να νιώσετε πιο δυναμικοί και πιο ενεργητικοί, αν όμως δεν νιώσετε καμία διάφορα, ή τουναντίον νιώσετε υπνηλία, πόνους στα οστά, αρνητικές σκέψεις και πτώση της ψυχολογίας σας, εκεί θα καταλάβετε τι ΠΑΙΧΝΙΔΙ έχει στηθεί στην πλάτη σας.

Τέλος, σύμφωνα με τον πρωτοποριακό συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας και μύστη Bulwer Lytton η ενεργεία οργόνη ή vrill, φαίνεται να είναι η προέλευση όλων των άλλων δυνάμεων, δηλ. βαρύτητα, μαγνητισμός, ηλεκτρισμός κτλ.Έτσι η οργόνη του Ράιχ μπορεί να θεωρηθεί ως ένα πεδίο ενοποίησης των ενεργειών, που αν δεν προσεχθεί κατά την χρήση του μπορεί να προκαλέσει μεγάλα δεινά! Η δύναμη Vrill συμβολίζεται με ένα διπολικό ραβδί, γιαυτό και σε πολλές απόκρυφες τελετές και μυστικιστικές απεικονίσεις βλέπουμε το ¨μαγικό ραβδί¨ που με την δύναμη του εξουσιάζει τα πάντα, είναι η δύναμη της σκοτεινής οργόνης και η τεχνολογία των υποχθονίων κατοίκων της γης που λοιδορούν τον ανθρώπινο γένος, ενώ κάποιοι ¨παραδομένοι¨ σώματι και ψυχή κατασκευάζουν οργονίτες για να ενισχύσουν το δίκτυο τους, βοηθώντας τους να ανοίξουν πιο εύκολα την κερκόπορτα της ανθρωπότητας.

Η Vrill Society, και η Υλοποίηση του Μεγάλου Έργου.

Η Εταιρεία Vrill ιδρύθηκε λίγο καιρό μετά την μυστική εταιρία «Θούλη», όταν ο Carl Haushofer σύνταξε και έγραψε ένα ¨μυστικιστικό μανιφέστο¨ «Bruder des Lichts» που σημαίνει, «Αδέλφια του Φωτός», από εκεί δημιουργήθηκε και η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ (!!!) (Τελικά πόσο προσεκτικός πρέπει να είναι κάποιος όταν ακούει για ομάδες φωτός όπως αυτές που έχουν κατακλίσει τον κόσμο σήμερα). Από αυτή την αδελφότητα αργότερα ιδρύθηκε και η ξακουστή για τους Ναζί οργάνωση, «Vrill – Gesellschaft» που σημαίνει «Βριλ – Κοινωνία» και με την σειρά τους δημιουργήθηκαν άλλες τρεις (3) Μυστικές Εταιρείες οι οποίες είναι:

Α) The Lords Of The Black Stone (Οι Άρχοντες της Μαύρης Πετράς), είναι μια μυστική Εταιρεία που ιδρύθηκε από επιλεγμένους τέκτονες το 1917 και δραστηριοποιείται ακόμη στις μέρες μας ( ...και στην χώρα μας!).

Β) The black Knights Of The Thule Society (Οι Μαύροι Ιππότες Της Εταιρείας Θούλης).

Γ) Τhe Black Sun (Ο Μαύρος Ήλιος) όπου μετέπειτα παρουσιάστηκε στην Γερμάνια ως η ελίτ των S.S. κάνοντας τα πιο φρικτά εγκλήματα.

Η Εταιρεία Vrill με όλες τις Υπο- Ομάδες και Υπο – Εταιρείες συνδυάζονται απόλυτα με τα πολιτικά ιδεώδη του Τάγματος των Illuminati με τον σκοτεινό μυστικισμό, τους ινδουιστές, την τεκτονική Θεοσοφία και την Καμπάλα. Είναι εύκολο πλέον να καταλάβει κάνεις πόσο ύπουλα και σκοτεινά συνδέονται όλες αυτές οι ομάδες ιεραρχικά, χρησιμοποιώντας άλλοτε μαύρα και άλλωστε φωτεινά ονόματα για να ελέγξουν απόλυτα το διάδικο σύστημα του ανθρώπινου πολιτισμού. Το Μεγάλο τους Έργο είναι η καταστρατήγηση οποιουδήποτε μέσου ώστε να διοικηθεί απόλυτα το ανθρώπινο γένος, όχι μονό σε υλικό επίπεδο, αλλά σε πνευματικό και ψυχικό, έτσι ώστε να γίνει άλλη μια φυλή – δούλος στους σκοτεινούς άρχοντες. Η Εταιρεία Vrill φαίνεται να είναι από τις ηγέτιδες παρουσίες στον χώρο του σκότους ελέγχοντας την δύναμη Vrill, δηλαδή την οργόνη. Με την ενέργεια της οργόνης μπορείς να ελέγξεις κάποιον από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά (Mind Control) και να τον οδηγήσεις να κάνει εγκλήματα, να κρατήσεις χαμηλές τις δονήσεις σε ολόκληρες πόλεις ώστε να μην ξεσηκώνεται κάνεις, ακόμη και να προκαλέσεις ακραία καιρικά φαινόμενα (Το HAARP έχει άμεση σχέση με την οργόνη και τα ενεργειακά όπλα αυτής διότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι απολύτως ελέγξιμη με τέτοια συστήματα). Το να θέλει να κουβαλά κάποιος επάνω του την δύναμη Vrill (οργονίτες) είναι επιλογή του, πρέπει να ξέρει όμως ότι γίνεται ένα ακόμη έμψυχο κύτταρο τροφοδοσίας σε ένα σκοτεινό δίκτυο που δε ανήκει σε ανθρώπους. Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και κυρίως τους αγαπημένους του γύρω του, πρέπει πρωτίστως να σκεφτεί και να μελετήσει καλά με ποιο τρόπο μπορεί να βοηθήσει και να προστατεύσει τόσο την δική του ύπαρξη όσο και των άλλων, και η σωστή προστασία δεν ¨έρχεται¨ με ένα μενταγιόν ΟΡΓΟΝΙΤΗ ή ένα κομποσκοίνι ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ , αλλά μέσα από την ορθή παρατήρηση για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και την σκοπιμότητα του κάθε τι, που μας παρέχεται αφειδώς από το σύστημα χωρίς επιτέλους να διερωτόμαστε το … ΓΙΑΤΙ ;;;!!! τόσο πολύ μας αγαπούν ;! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!



 

ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου