«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΟΠΟΙ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

           Στην σύγχρονη τεχνολογικά εποχή - μετά την βιομηχανική επανάσταση - παρόλο που η καθημερινότητα έγινε πιο εύκολη πρακτικά, αποδυναμωθήκαμε βιο-ενεργειακά. Οι άνθρωποι μακριά από την Αρμονία της Φύσης, είναι σαν το ψάρι έξω απ’ το νερό. Κι αυτή η αφύσικη πραγματικότητα άρχισε να επιφέρει διάφορες ανισορροπίες. Έτσι, άγχος, βία και μελαγχολία είναι το τρίπτυχο του σημερινού άνθρωπου, που μετατρέπεται σε ένα άβουλο υβρίδιο ανθρωποειδή χωρίς καμία επαφή με τον Πυρήνα του Άπειρου Σύμπαντος. Ως αποτέλεσμα αυτής της ανισορροπίας, η αύρα που μας παρέχει πολύτιμη ζωτική βιοενέργεια, αποδυναμώθηκε τόσο, ώστε το σώμα να γίνεται ευάλωτο σε ασθένειες σε φυσικό και ψυχονοητικό επίπεδο.



Η αύρα αποδυναμώνεται από: (αριστερή εικόνα).
- Θόρυβο.
- Αρνητικές σκέψεις.
- Άγχος.
- Κακή διατροφή.
- Υπερβολική κούραση.
- Κατανάλωση "βαριών" ενεργειακά τροφών (νεκρών ζώων κλπ).
- Έλλειψη φυσικής άσκησης.
- Έλλειψη καθαρού αέρα.
- Τοξικές ουσίες (κάπνισμα, αλκοόλ, ναρκωτικά κλπ).
- Επαφή με αρνητικούς ανθρώπους ή "ενεργειακά ζόμπι."
- Sex χωρίς συναισθήματα.

Η αύρα ενδυναμώνεται από: (δεξιά εικόνα).
- Θετικές σκέψεις.
- Φυσική άσκηση.
- Επαφή με τη φύση και τα ζώα.
- Διαλογισμό.
-Περπάτημα με γυμνά πόδια στην φύση για γέιωση (παραλία, δάσος-βουνό,κτλ).
- Κοίταγμα στον ήλιο (λίγο μετά την ανατολή και λίγο πριν τη δύση)
.- Ξεκούραση (ύπνο).
- Κατανάλωση τροφών πλούσιες σε φως και νερό (φρούτα, λαχανικά).
- Ευχάριστη μουσική.
- Χρώματα που μας ταιριάζουν.
- Επαφή με θετικούς ανθρώπους.
- Sex με θετικά συναισθήματα.

Υπάρχουν όμως κι άλλοι εναλλακτικοί (ενεργειακοί & μεταφυσικοί) τρόποι για να ενδυναμώσουμε την αύρα μας -πέραν των προαναφερθέντων- και να αυξήσουμε την πολύτιμη ζωτική ενέργειά μας, με την βοήθεια του Συμπαντικού Νου.


1) Αγκαλιά σε δέντρο.
Ζητήστε από τον Υπέρτατο Συμπαντικό Νου-Πατέρα, να περάσει την ζωτική Του Θεϊκή Ενέργεια μέσα στο δέντρο που θα επιλέξετε να αγκαλιάσετε για όση ώρα θέλετε. Αφεθείτε σ’ αυτήν την αίσθηση. Μπορεί να είναι μια σύντομη αγκαλιά μερικών δευτερολέπτων, ή μια παρατεταμένη χρονικά, απολαυστική αγκαλιά. Με την αγκαλιά σας, ζητήστε να σας μεταδώσει το δέντρο την αγνή θεραπευτική ενέργειά του (θα νιώσετε κατευθείαν Γαλήνη και θετική Ενέργεια) και στο τέλος ευχαριστήστε το δέντρο, που σας χάρισε λίγη από την Ζωτική του ενέργεια. Τα δέντρα είναι συνεχώς γειωμένα και γεμάτα από Συμπαντική ατέρμονη ροή του Ήλιου, του Νερού, του Αέρα και του Αιθέρα, κατ’ επέκτασιν, είναι δώρα της Φύσης προς εμάς με πολλούς τρόπους…



2) Συγχώρηση.
Φέρνετε στον Νου σας τα άτομα που σας πλήγωσαν, πίκραναν, έθιξαν, θύμωσαν κλπ (ακόμη κι από την παιδική σας ηλικία) τα οραματίζεστε, ένα προς ένα, και λέτε: “σε συγχωρώ, πήγαινε στο καλό” και φαντάζεστε το άτομο που σας πλήγωσε, να χάνεται μέχρι να εξαφανιστεί. Αν χρειαστεί, επαναλάβετε την διαδικασία για κάποιο άτομο που δυσκολευτήκατε να συγχωρήσετε δια του οραματισμού αυτού. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και για άτομα που εσείς πληγώσατε-στενοχωρήσατε. Δηλαδή να πείτε νοητά οραματιζόμενοι το άτομο-α που (ίσως) στενοχωρήσατε “σου ζητώ συγνώμη, πήγαινε στο καλό” και φανταστείτε το να χάνεται με γαλήνη στο πρόσωπο. Αυτή η μέθοδος, για κάποιους είναι πολύ δύσκολη, γιατί πρέπει να υποχωρήσει το Εγώ για να επέλθει η Ενεργειακή Απελευθέρωση μέσω της Συγχώρησης. Επειδή είμαστε συνδεδεμένοι με τον Υπερσυμπαντικό Νου, ότι φαντάζεστε και ζητάτε δια του Λόγου (εν Αρχήν, ειν ο Λόγος), ουσιαστικά γίνεται επί τόπου κι έτσι ελευθερώνεστε από τις αρνητικές αναμνήσεις (ενεργειακά σκουπίδια) του παρελθόντος…



3) Επίκληση στον Ανώτατο Άρχων Φωτός Ουράνιο Πατέρα μας.
Η διαδικασία αυτή, για κάποιον που δεν δέχεται την Ύπαρξη Ανώτερων Ουράνιων Οντοτήτων, είναι μάλλον παράλογη, οπότε, ας το αγνοήσει. Όσοι όμως μπορούν να αντιληφθούν το Μεγαλείο του Άπειρου, υπάρχει κι αυτός ο τρόπος για αύξηση της ζωτικής μας ενέργειας. Καθημερινά είναι το ιδανικό, να γίνεται μία Επίκληση στον Ανώτατο Άρχων Φωτός Ουράνιο Πατέρα μας. Γενικά να επιδιώκουμε Επικοινωνία μαζί Του για Δύναμη-Φώτιση-Προστασία, όπως μας εκφράζει. Έστω και μια απλή φράση του τύπου, πχ: “Πατέρα, σ’ ευχαριστώ για το μπάνιο που έκανα σήμερα, σ’ ευχαριστώ για το καθαρό νερό που μας παρέχεις , σου ζητώ να με κατευθύνεις σωστά στο Δίκαιο και το Φως και να μου παρέχεις καθημερινά Ιερή Προστασία, και σε μένα και στους δίκαιους ανθρώπους”. Να εκφράζετε συχνά την Ευγνωμοσύνη σας, για όλα όσα είστε κι έχετε (χέρια, πόδια, μάτια, υγεία, νερό, τροφή, στέγη, ανθρώπους που σας αγαπούν και σας νοιάζονται). Τίποτα δεν είναι αυτονόητο..



4) Αόρατη Ενεργειακή Ασπίδα Προστασίας.
Φαντάστείστε να σας περιβάλλει ένα διάφανο Φως-σαν διάφανο κέλυφος αυγού- που είναι η Ενεργειακή Ασπίδα σας. Πείτε δυνατά: “Χτίζω Φωτεινή Ενεργειακή Ασπίδα γύρω μου και μέσα μου, και μένω προστατεμένος/η με Ιερή Αγνή Ενέργεια να ρέει γύρω μου και μέσα μου και γίνομαι πιο δυνατός/ή, γεμάτος/η Αγάπη και Φως” (το ίδιο μπορείτε να κάνετε και για ανθρώπους σας, ή και το σπίτι σας, χώρο σας κλπ) έχει σημασία να χρησιμοποιούμε υψηλοδονούμενες εκφράσεις. Να ξέρετε ότι η φαντασία μας (τεχνητός οραματισμός δια του Νου) είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο, γιατί είμαστε συνδεδεμένοι με τον Υπερσυμπαντικό Νου. Ότι κάνετε, ότι κι αν ζητήσετε, να έχετε πάντα καλές προθέσεις χωρίς μεγάλο Εγώ.. Εν Αρχήν ειν ο Λόγος, ζητήστε και θα λάβετε τα Δώρα του Σύμπαντος...!


ΠΗΓΗ: maria-velinia



ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Όταν ακούτε για Αγάπη και Φως, δεν είναι απαραίτητα ανατολίτικες ιδεολογίες. Ίσως να είχαν την Γνώση και να την εξέλιξαν. Αφού όλα, μα όλα, πηγάζουν από την Αρχαία Ελλάδα. Στην Αρχαία Ελλάδα εφάρμοζαν βιοενεργειακές τεχνικές, ειδικά μέσα στους Ναούς, αλλά τόσα σημαντικά χειρόγραφα που κάψανε στην πυρά και τόσους Μύστες που σκοτώσανε κατά το ολοκαύτωμα του Ελληνισμού, ίσως η εδώ εναλλακτική ενεργειακή θεραπευτική γνώση να χάθηκε, και να διασώθηκε από κάποιους Έλλην κάπου ..εις τας Ανατολάς. Καλό είναι οι άνθρωποι να μην είναι καχύποπτοι, μόλις ακούνε για Αγάπη και Φως. Σταθείτε στην ουσία του κείμενου. Οι Αρχαίοι ΈΛληνες Μύστες και οι Ιεροφάντες καλούσαν το Φως το Αληθινό του Επουράνιου Πατέρα μας, και με Αγάπη θεράπευαν τον εαυτόν τους και τους συνανθρώπους τους.

Επαφή με την ενέργεια της Φύσης, είναι πολύ απλό! Επαφή με Ελληνικότατες υψηλοδονούμενες λέξεις και πράξεις. Οι λέξεις ενεργοποιημένες με συναίσθημα αληθινό, έχουν ισχυρή συμπαντική δόνηση. Επειδή λοιπόν οι άνθρωποι γνωρίζουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου -προς το παρόν τουλάχιστον μέχρι να διαλυθεί το υπάρχων σύστημα- καλό είναι να μην γινόμαστε καχύποπτοι με οτιδήποτε δεν μας "φαίνεται" ελληνικό. Αφού ότι υπάρχει που είναι καλό, είναι ελληνικό!! Από εδώ ξεκίνησαν όλα, μα ΟΛΑ! Η βιοενέργεια, δεν γνωρίζει ούτε τόπους, ούτε χώρες, ούτε πλανήτες, ούτε σύμπαν, γιατί η ενέργεια του Υπερσυμπαντικού Νου είναι Άπειρη, και δεν έχει χρώμα, φυλή, φύλο κι ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί θετικά.. ότι είναι Καλό, πηγάζει από το Ελλάνιο Πνεύμα!

Εννοείται ότι πολλά είναι υποκινούμενα σε πολλές ομάδες και θέλει προσοχή. Ακούστε το ένστικτό σας και συνδεθείτε με το Ελλάνιο Πνεύμα και τον Υπερσυμπαντικό Νου...

2 σχόλια:

  1. ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Κ.Λ.Π. Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΑΦΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΗ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΙΔΙΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Σ΄ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ''Η ΑΓΑΠΗ''...... ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΜΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ, ΨΥΧΙΚΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΗΡΕΜΙΑΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ, ΑΠΟΔΕΙΧΤΙΚΕ ΟΤΙ, ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ, ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΟΓΙΖΕΣΑΙ; ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ, Σ' ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ. ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Η ΠΙΟ ΑΓΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ( ΦΥΤΟ, ΔΕΝΤΡΟ, ΔΑΣΟΣ, ΓΗ, ΣΥΜΠΑΝ ) ΑΠΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΦΥΤΟ Η ΔΕΝΤΡΟ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΟΡΜΟ, ΦΥΛΛΑ,ΧΡΩΜΑ, ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΘΗ, ΚΑΡΠΟΥΣ, ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΛΠ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΟΛΙΖΕΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΙΛΑ ΤΟΥ ( ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ) ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΖΗ. ΜΕ ΛΙΓΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ; ΑΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ, ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑΖΜΑ-ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ-ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΓΚΕΦΑΛΙΔΑ, ΘΑ ΑΥΞΗΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ-ΘΑΥΜΑΖΜΟΥ-ΑΓΑΠΗΣ . ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΕΥΦΟΡΙΑ, ΦΟΡΤΙΣΗ ΖΩΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΕΘΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΪΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, ΚΛΠ. ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη πιστευεις ή δε πιστευεις εσυ πρεπει να ερευνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή