«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Περίεργα...στον ήλιο μας




Τι γίνεται εδώ ρε παιδία; εκτός από τις γραφικότητες..."είναι σκάφη των Ολυμπίων ή του Σώρρα" (λες και έχουν πινακίδα κυκλοφορίας επάνω).. η ΝΑSA θα πρέπει να μας εξηγήσει τι πιστεύει για αυτά τα φαινόμενα που παρουσιάζονται κατά καιρούς στον ήλιο.
Μπόρει να είναι σκάφος, μπορεί οντότητα, μπορεί να είναι η αντανάκλαση τους, μπορεί το ενεργειακό αποτύπωμα από κάτι που μπήκε ή βγήκε απο το άστρο μας,αφου κάθε άστρο είναι και πύλη. Πολλά μπορεί... το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν του βάζεις θετικό πρόσημο. Γιαυτό μην βιάζεστε πολλοί να κρίνετε...! Είναι εύκολο να ξεγελάσουν τον άνθρωπο με παγίδες "φωτος", το κάνουν ήδη....


3 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ

    ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ Η ΝΑSA ΕΚΔΙΔΕΙ ;ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΤΕ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΦΩΤΑ ΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΠΥΞΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΨΩΡΡΙΑΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΝΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ !ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΕΑΥΤΟΝ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΤ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΣΕΤΑΙ....ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ ΡΕΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΑΣ..ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΩΤΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή