«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ

«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολ
«Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Αφ' ενός, δεν κάθισα να μάθω τι αρέσει στους πολλούς·κι αφ' ετέρου, τα όσα ήξερα εγώ βρίσκονταν μακριά από τη δική τους αντίληψη». Επίκουρος: (341 π.Χ. - 270 π.Χ.)

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Για να καταλάβεις πόσο σημαντικός είσαι ...

        Μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα στη Ελλάδα μας, αλλά οι εσωτερικοί αόρατοι εχθροί μας είναι περισσότεροι από τους φανερούς. Έχουν μεταμφιεστεί ¨σαν Έλληνες¨ και κρατούν όλα τα κέντρα εξουσίας του έθνους μας. ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!
Εμείς τους τα παραδώσαμε όλα. Εμείς πανηγυρίζαμε για κάθε βήμα της καταστροφής μας. Ο Νεοελληνισμός στην κορύφωση του. Τώρα προσγειωθήκαμε απότομα και όλοι νιώθουμε τι έρχεται. Όσο και να θέλουμε να αντικρούσουμε την αλήθεια, αυτή είναι μπροστά στα μάτια μας και μας γνέφει για όλα όσα έρχονται στην Ελλάδα, στην χώρα πειραματόζωο της νέας τάξης πραγμάτων. Η λέξη ¨ανάκαμψη¨ μόνο από προδότες οι σχιζοφρενείς μπορεί να προφέρεται πλέον, η λέξη ¨κατάρρευση¨ ακούγεται πιο ρεαλιστική και πιο δίκαιη.  Μην φοβάσαι όμως, ο Έλληνας δεν θα καταρρεύσει ποτέ, δεν έχει τέτοια πληροφορία στο dna του, το οικοδόμημα γύρω του θα διαλύσει και γι΄αυτό μην σκας. Ξέρεις τι έρχεται, πρώτα στην χώρα μας και μετά σε παγκόσμιο επίπεδο. Μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου. Απλά προετοιμάσου ψυχολογικά. Να ελπίζεις στον εαυτό σου και στον συνάνθρωπο σου. Ετσι θα βρεθούν λύσεις για όλα. Η σύναψη αγνών σχέσεων μεταξύ μας είναι η μόνη απάντηση στα σχέδια του σύστηματος. Ότι λύση σου προσφέρουν "αυτοί"  είναι η καταστροφή σου. 



Είσαι ΕΣΥ με τον ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ. Δεν είστε ούτε λίγοι, ούτε αδύναμοι. Για εσένα και τον διπλανό σου εφαρμόζουν την νέα τάξη πραγμάτων, για να καταλάβεις πόσο σημαντικός είσαι για το σύστημα τους. Είσαι το κεντρικό πρόσωπο. Τώρα σκέψου πόσο πιο σημαντικός είσαι για ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΙΤΑΛΟΙ=ΡΩΜΑΙΟΙ=ΡΩΜΙΟΙ
    https://genocide-genocide.wistia.com/medias/2iygv1prlb

    ΕΛΛΗΝΕΣ, ENANTIA ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ -ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
    https://genocide-genocide.wistia.com/medias/ebkj2iq0t5

    ΑπάντησηΔιαγραφή